Home » Hulp bij facility » Geneesmiddeluitgifte automaat – Servilocker

Geneesmiddeluitgifte automaat – Servilocker

Een geneesmiddeluitgifte automaat biedt de mogelijkheid om klanten op ieder gewenst moment, ook buiten openingstijden, medicijnen te laten afhalen. De Servilocker heeft 162 posities op ongeveer 1m2. De Servilocker levert klaargemaakte medicijnen uit, nadat de klant per e-mail of SMS een afhaalbericht heeft ontvangen. Om 24/7 toegankelijkheid te creëren is een tweezijdige Servilocker ontwikkeld. Deze heeft een deurbedieningsset waarop klanten een code invoeren om een deur naar de automaat te openen. Brocacef is exclusief distributeur voor de Servilocker.

Goed om te weten

  • De Servilocker kan fungeren als uitdeelpost, dit bespaart tijd aan de balie;
  • De Servilocker kan in de apotheek besparen op het aantal medewerkers, waardoor de investering binnen enkele jaren terugverdiend kan worden;
  • Klanten ontvangen automatisch een afhaalbericht zodra de medicijnen klaar liggen;
  • Klanten kunnen 24/7 medicijnen ophalen;
  • De Servilocker stuurt ook herinneringen uit waardoor de afhaaltrouw verhoogd wordt.

Voorwaarden

Het kan zijn dat de gemeente een vergunning vraagt voor de plaatsing van de geneesmiddeluitgifte automaat in de gevel, waarbij aan voorwaarden moet worden voldaan. De kosten voor het aanvragen van een vergunning, bouwkundige aanpassingen ten behoeve van de plaatsing en het aanleggen van elektriciteit en datalijn zijn voor eigen rekening van de apotheek.

Korting

Wilt u weten wat het u oplevert? Kijk voor meer informatie op Mijn Brocacef.