Instore promotie

Ter ondersteuning van het Livsane concept wordt per jaar exclusief voor Livsane een seizoensthema ontwikkeld. De apotheek ontvangt promotionele materialen om alle themaproducten onder de aandacht te brengen bij klanten.

Volledige promotionele pakket
De apotheek ontvangt ter promotie een permanente baliedisplay en schapbakjes. Daarnaast ontvangt de apotheek ook stoepbordposters, advieskaartjes voor aan het schap, slides voor uw wachtkamerscherm, een inlay voor de display, prijslabels en een vuladvies voor de display. De display wordt gevuld met producten uit eigen voorraad. Ieder seizoenspakket begeleiden we met een Livsane Letter.

Consumentenwebsite
Op www.Livsane.nl geeft Livsane in samenwerking met www.apotheek.nl tips. Naast tips en adviezen vindt de consument op de website het volledige Livsane assortiment, inclusief informatie en bijsluiters. De artikelen op de website zijn ook direct gekoppeld aan de seizoensthema’s in de apotheek.

Content social media
Op basis van de artikelen die worden geplaatst op www.Livsane.nl ontwikkelt Livsane ook social posts voor Facebook en Instagram.

Kijk op Mijn Brocacef

voor uitgebreide informatie over de Livsane Instore Promotie materialen.
Ook interessant voor u
Scrum Coaching on the job