Brocacef Partnership Programma

Vrije keuze binnen het Brocacef Partnership Programma

Om de complexe organisatie van uw apotheek succesvol te houden en uw klant centraal te blijven stellen, is speciaal voor u het Brocacef Partnership Programma ontwikkeld. Samen met zes apothekers wordt, binnen de Brocacef Partner adviesraad, het programma constant doorontwikkeld, waardoor het aanbod actueel blijft. U kunt gebruik maken van onze expertise en begeleiding van A tot Z: van apotheekinrichting tot zelfzorg advies. Kies naar eigen behoefte uit het aanbod en investeer alleen in de diensten die u nodig heeft. Zo blijft u zelfstandig succesvol!

 

Een goed lopend proces met tevreden medewerkers en tevreden klanten zijn de belangrijkste componenten voor uw apotheek. Onze consultants kijken graag mee. Uw wensen en behoeften zijn daarbij leidend om tot een persoonlijk advies te komen.

 

Door nieuwe toetreders en digitalisering van de farmaceutische zorg is heldere communicatie richting uw klant en zorgprofessionals essentieel. Daarom is het belangrijk de centrale rol van de apotheek goed te positioneren.

 

Met de inhoudelijke en promotionele ondersteuning vanuit Livsane wordt u geholpen bij het professionaliseren van uw totale zelfzorg assortiment. Het neemt u werk uit handen en helpt uw team ieder seizoen op weg. Livsane is het advies­merk exclusief voor de apotheek.

 

De vraag van een klant, de implementatie van een nieuw systeem, een nieuwe toedieningsvorm, het heeft effect op de dagelijkse bedrijfs-voering. De Brocacef business academy biedt (geaccrediteerde) nascholingen en trainingen aan, gericht op uw dagelijkse praktijk.

 

Gestructureerd werken vanuit het kwaliteitsmanagement-systeem is essentieel voor uw bedrijfsproces. Brocacef helpt u op weg in de opzet en het onderhoud, zodat dit voldoet aan de eisen gesteld in het HKZ-certificatieschema Openbare Apotheek.

 

Facilitaire zaken vormen een onderdeel waarmee iedereen binnen de apotheek te maken heeft. Door onze krachten te bundelen, zijn er betere overeenkomsten mogelijk met externe partijen. Zo kunt u profiteren van aantrekkelijke tarieven.

 

De eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars aan hun contractanten stellen, hebben invloed op het beleid in de apotheek. Daarom is het vaak een uitdaging de juiste keuzes te maken. Begeleiding bij dit proces kan ondersteuning bieden.

 

Elke ondernemer streeft naar een goedlopende en winstgevende organisatie. Omdat u met verschillende partijen te maken heeft, is het een uitdaging het beste rendement te behalen. Brocacef denkt daarover graag met u mee.

Meer weten?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Onze regiomanagers helpen u graag.