Livsane concept

Met Livsane bent u verzekerd van een uitgebreide lijn zelfzorgproducten, speciaal afgestemd op de wensen van u en uw patiënt. Livsane biedt een exclusief productassortiment voor de apotheek. Het zorgt voor eenduidige uitstraling in het schap en voor gebruiksgemak voor het apotheekteam. De kwaliteit van de producten is hoog. Het Livsane assortiment wordt geproduceerd conform FNA- en GMP-richtlijnen. Voor een goede positionering van uw apotheek biedt Livsane promotionele en inhoudelijke ondersteuning. Zo neemt hèt Livsane concept u werk uit handen als het gaat om de presentatie en promotie van uw apotheekmerk.

Als u behoefte heeft aan een partner met een sterke focus op optimale bedrijfsvoering, dan kan Livsane u servicegerichte en innovatieve ondersteuning bieden. Daarvoor werkt Livsane met een 3-jarig contract. Livsane concept bevat middelen om uw zorgconsumenten te bereiken en deskundig te adviseren. U creëert daarmee een stevige positie in uw zorggebied en een sterke concurrentiepositie.

Kijk op Mijn Brocacef voor uitgebreide informatie over Livsane. Wilt u meer weten over het concept? Neem dan contact op met uw regiomanager of stuur een bericht via onderstaande contactformulier.