Livsane assortiment

Crèmes en zalven
De indifferentie crèmes en zalven van Livsane worden conform GMP- en FNA-richtlijnen geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit van de producten gewaarborgd. De crèmes en zalven kunnen worden gebruikt bij diverse dermatologische problemen, al dan niet op voorschrift van de arts.

OTC Zelfzorg geneesmiddelen
Livsane zelfzorg is een volledig assortiment, gebaseerd op de snelst lopende A-merken in de OTC Zelfzorg geneesmiddelen. Denk hierbij aan producten bij pijn, hoest, verkoudheid, maag/darm- en huidproblemen

Hulpmiddelen
De hulpmiddelen van Livsane bieden ondersteuning bij zelfzorg en bij het gebruik van medicatie. Zo kan de therapietrouw worden verhoogd door het gebruik van het Livsane weekdoseringsysteem.

Mondverzorging
De Livsane mondspoelingen bieden ondersteuning bij aandoeningen van de mond of na een tandheelkundige ingreep. Zij zijn veelal beschikbaar op voorschrift van een arts of tandarts.

Snoep
De Livsane snoeplijn bestaat zowel uit suikerhoudende als uit suikervrije snoepwaren. Livsane honingdrop bevat échte honing en is daardoor een kwalitatief keelverzorgingsproduct.

Vitamine & Mineralen
Livsane heeft een basis VMS-assortiment ontwikkeld.

Verzorging
De verzorgingsproducten van Livsane zijn ontwikkeld voor dagelijkse (lichaams)verzorging.

Kijk op Mijn Brocacef

voor uitgebreide informatie over het Livsane-assortiment.